Yoga voor hoogsensitieve kinderen

ZEN YOGA VOOR HOOGSENSITIEVE KINDEREN

Is jouw kind sensitief, temperamentvol, energiek of juist meer een rust zoeker, intuïtief, in bezit van een rijke belevingswereld en (eigen)wijs en je bent opzoek naar een fijne en leuke manier voor jouw kind om zich zekerder te voelen, te leren ontspannen of gewoon lekker te bewegen. Dan kan een Zen yogales voor hooggevoelige kinderen goed passen bij wat je zoekt.

Op dit moment ben ik opzoek naar een mooie locatie in Arnhem om deze fijne lessen te kunnen starten. Ken jij of heb jij een mooie, inspirerende en bijzondere locatie. Ook dan hoor of lees ik graag van jou!

 

Wil jij als ouder(s) je kind en haar/zijn sensitiviteit, sterke wil of juist meer introverte aard meer begrijpen? En daarbij inspiratie, tips en tools krijgen om jouw mooie kind te helpen begeleiden en samen liefdevol (op)groeien? 

Kies dan voor een combinatie met de workshop ‘Zen Yoga voor hoogsensitieve kinderen’ en ‘De eigentijdse, holistische workshop voor ouders van een hoogsensitief en begaafd kind’. Zo sla je twee vliegen in 1 klap en leren zowel jij als je kind sensitiviteit als mooie eigenschap te omarmen, koesteren en met evenwicht (be)leven!