Workshop & Masterclass ‘Hoogsensitieve kinderen voor pedagogisch medewerkers en docenten’

Workshop & Masterclass ‘Hoogsensitieve kinderen voor pedagogisch medewerkers en docenten’

🐛Deze pagina is in ontwikkeling 🦋

 

Leer hoe je hoogsensitiviteit bij peuters, kleuters en kinderen kunt (h)erkennen, te begeleiden en te ondersteunen -in harmonie met de rest van de groep.

….

De workshop ‘Hoogsensitieve peuters voor pedagogisch medewerkers en docenten’ biedt je eigentijdse en praktische leerstof waar de kracht van heldere wetenschappelijke kennis, ‘alternatieve’ inzichten en intuïtieve wijsheid elkaar vinden en versterken!

Want in de wetenschap van hoogsensitiviteit ligt de kracht van (h)erkennning van het hoogsensitive kind. Door deze kennis te verbinden met jouw intuïtie, kennis en ervaring kun je vanuit jouw professie en rol als pedagogisch medewerker of docent een waardevolle invulling geven aan een harmonieuze, fijne en veilige plek voor alle kinderen in jouw groep.

Hoe ziet een workshop eruit?

De workshop duurt 5 uur van 10.30 tot 15.30, inclusief biologische thee, koffie, water en verantwoord lekkers. De kosten per persoon zijn 395,- exclusief Btw. Inclusief een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

De masterclass duurt 2 1/2 tot 3 uur en is bij jou op locatie. De kosten per persoon zijn € 149- exclusief Btw. Inclusief een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

 Locatie

De cursus vindt op dit moment plaats in of nabij Arnhem of bij jullie op locatie.

 

Reserveer je plek!