Vacature

WERKEN MET BLOESEMKIND

BLOESEMKIND is een nu nog ‘kleine’ startende onderneming, maar met grootse dromen. Wil je graag bij -of met BLOESEMKIND samenwerken? Op dit moment zijn we opzoek naar een Peuter -en Kleuteryoga docente die met veel plezier en liefde les geeft aan kinderen in de leeftijdsgroep 2 tot 4 en 4 tot 7 jaar.

Vacature

Peuter -en Kleuteryoga docent voor het in samenwerking opzetten van Holistische peuter -en kleuteryogalessen in de omgeving Arnhem, Apeldoorn en Deventer. De invulling van de vacature kost je een paar uur per week en ik vraag je om er een jaar voor te reserveren.

* Woon je ergens anders en heb je interesse in de opzet van Holistische peuter en kleuteryogalessen, dan hoor of lees ik net zo graag van je.

Omschrijving
 • Je krijgt kriebels in je buik van het idee dat we in samenwerking Holistische peuter en/of kleuterlessen gaan starten in de regio Arnhem, Apeldoorn en Deventer.
 • Je bent oprecht, ondernemend, verantwoordelijk, ‘down to earth’, avontuurlijk en nieuwsgierig van aard en begrijpt dat het opstarten van peuter en kleuteryogalessen tijd en energie kost, maar elke reis start met een eerste stap (Lao Tse) :-).
 • Je hebt een afgeronde opleiding (Kinder)yogadocente en eventueel aangevuld met specialisatie peuter en kleuteryoga en al enige ervaring met lesgeven.
 • Je hebt een natuurlijke en prettige omgang met peuters en kleuters. Je hebt  basale kennis van de ontwikkelingspsychologie -en kind anatomie en kunt je goed inleven in hun belevingswereld.
 • Je bent in bezit van een geldige VOG verklaring en eventueel een EHBO certificaat voor baby en kinderen -of bereid deze te behalen.
 • Je staat open voor eventuele doorontwikkeling van de cursus ‘Holistische peuter en kleuteryoga met de 5 elementen’ en het doorgeven als trainer van deze cursus, alsmede de opzet voor Holistische peuter en kleuteryogalessen in deze vorm door heel Nederland.
Wat kun je verwachten?
 • Je krijgt een privé cursus ‘Holistische peuter -en kleuteryoga met de 5 elementen’ (t.w.v. … euro), waar je o.a. leert de 5 elementen, Do in en Qigong te integreren in de lessen.
 • Je krijgt toegang tot de online modules van de jaarcursus ‘De kunst van het leven met de 5 elementen’ en zodra deze cursus (offline en online) beschikbaar is voor ‘publiek’ ben je welkom deze mee te komen doen.
 • Je krijgt betaald per gegeven les. Het tarief kunnen we nader overeenkomen.
 • De ruimte om je verder te ontwikkelen binnen de ‘BLOESEMKIND methode’.
 • We wisselen graag onze kennis en ervaring uit met je waardoor we jou fijne, leerrijke en inspirerende werk/leerplek kunnen bieden, maar delen net zo graag een goed gesprek, lekker eten of een kop koffie/thee en lekkers met je.
 • Een onbeperkt abonnement op de Do In en Qigong lessen voor volwassenen.
 • Na een kennismakings periode van 3 maanden krijg je een BLOESEMKIND marketing pakket met BLOESEMIND magazine, flyers en jouw eigen persoonlijke visitekaartje. Daarbij ontvang je een heuze BLOESEMKIND fiets!

HEB JE NA HET LEZEN VAN DE VACATURE ZIN IN EEN NIEUW AVONTUUR?

Je hebt alles doorgelezen en je hebt interesse om samen te werken met mij en BLOESEMKIND? Stuur je motivatie, je CV en een recente foto naar laura@bloesemkind.nl of bel me voor meer informatie op 06 248 33 182. Bij wederzijdse interesse nodig ik je graag uit voor een gesprek, thee en wat lekkers. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.