TESTIMONIA

 

tieneryogaLucas 11 jaar

“Je moet zeker naar BloesemKind gaan, want het is er heel leuk. Je gaat er leren ontspannen. Laura is een fijne lerares en legt alles goed uit.”

 

 

 

peuteryogaAmber 11 jaar

“Ik vindt het erg leuk om yoga te doen bij BloesemKind. Ik wordt er rustig van en ontspannen. Laura is een yogalerares met heel veel geduld en blijft rustig en ik vindt het fijn om er te zijn.”

 

 

babyyoga en dreumesyoga

Daan 8 jaar

“Bedankt voor de leuke yogalessen!”

 

 

 

 

 

S (anoniem) 15 jaar

“Ik vond het fijn dat Laura mijn coach wilde zijn. In plaats dat ze keek naar wat ik niet kon, hielp me ze kijken naar wat ik wel kon. Ook praatte ze met mijn moeder en vader en dat hielp hun ook beter begrijpen waarom ik soms ‘anders’ doe. Laura is rustig, kan goed luisteren en is lief en eerlijk”

L en C, ouders (anoniem)

“Beste Laura, Wij willen je bedanken voor je tijd en geduld. Zonder oordeel heb je ons begeleid. Wat we mooi vonden tijdens de begeleiding is dat jij ons niet kwam vertellen hoe het wel zou moeten. Maar je liet ons zelf de oplossing bedenken. Hier hebben we veel meer aan gehad. Het was fijn om iemand zoals jij te hebben die ons op weg heeft geholpen. Nogmaals bedankt L en C.”