BLOESEMKIND VOOR PROFESSIONALS

Bij BloesemKind Academy leer je op een bloeiende wijze hoe jij hoogsensitieve, prikkelgevoelige en begaafde kinderen helpt groeien op hun ‘eigenwijze’ manier om zo zich zelf te zijn en dat 'geleerde' in te zetten op een manier welke vanuit jouw zelf ontstaat.

 

Het streven naar waarheid en schoonheid is een activiteit waarbij we in ons hele leven kind mogen blijven

- Albert Einstein

 
 
 
Jouw eigenheid is kostbaar

Ik geloof dat ieder zijn eigen unieke en bijzondere bijdrage heeft te delen en te geven en ook alles in zich heeft om dat te worden wat zij of hij als is. Dat is waarom ik kies voor een ‘bloeiende’ manier van leerstof aanbieden. Zo sluit wat je leert aan op jouw eigen groeitempo en raakt het op natuurlijke wijze verweven met alles wat jij al bent, weet, beleefd en ervaart. Zo wordt een onderdeel van jou en kun jij het uitdragen en delen met de wereld!

Een van de ‘eigenheden’ van BloesemKind Academy is dat je kunt kiezen voor een verdiepende privé cursus waar jij 1 op 1 aandacht krijgt en helemaal in kunt gaan op wat jij nodig hebt en waar je behoefte is. In jouw tijd op jouw tempo. Dat is een ontzettende waardevolle manier om je te verrijken met ‘leerstof’ en deze te integreren met jouw kennis, wijsheid én jouw eigenheid.

 
 
Samen is alles mooier
Je kunt ook kiezen voor de groepscursus welke je online en offline wordt aangeboden. Online staan modules, opdrachten en oefeningen die je thuis kunt lezen en doen. Op jouw tijd en tempo. Offline komen we samen en doen we, delen we en maken we wat in je hoofd zit tast en voelbaar zo dat het eigen wordt. Zo leer je op jouw eigenwijze, in verbinding met jezelf en met elkaar. Je groeit niet alleen zelf, maar ook mag mee beleven hoe jouw medecursisten opbloeien. Soms is er weerstand en is de verbinding confronterend en kan (tegelijkertijd) erkenning geven en koesterend en helend werken. Die verbinding schept een intense en mooie band.  Er is ook een 1 op 1 privé moment waarin er alle aandacht is voor jouw leer en groeiproces. 
 
BLOESEMKIND vindt oprechtheid en verbinding erg belangrijk en de cursussen voor professionals wordt in kleine groepen gegeven (max 13 personen).
 
 


Agenda


ZONDAG 11 NOVEMBER

1 dag van 10.30 - 15.30 | Cursus ‘De eigentijdse, holistische cursus voor ouders van sensitieve, slimme -en (eigen)wijze kinderen’ |Locatie Arnhem

Kosten per persoon is € 115,-of € 209,- per ouderkoppel, inclusief water/thee/koffie/sapje, lunch en verantwoord lekkers. Je ontvangt een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

Meld je aan!


VRIJDAG

3 dagen 10.30 - 15.30 | Workshop ‘Hoogsensitieve kinderen voor kinderyogadocente en kindercoaches’ |Locatie Arnhem

Kosten per persoon is € 799,00 exclusief Btw en inclusief water/thee/koffie en lekkers en een vegetarische soep, salade of groenten, brood met dip en beleg. Je ontvangt een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

Kosten voor de privé opleiding is € 1499,00 exclusief Btw en inclusief water/thee/koffie en lekkers en een home made vegetarische lunch met soep, salade of groenten, brood met dip en beleg. Je ontvangt een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.


VRIJDAG

7 dagen van 10.30 - 15.30 |Opleiding ‘Kinderyoga met de natuur, de (5) elementen en de seizoenen' | Locatie Arnhem

Kosten per persoon is € 1499,00 exclusief Btw en inclusief water/thee/koffie en lekkers en een vegetarische soep, salade of groenten, brood met dip en beleg. Je ontvangt een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

Kosten voor de privé opleiding is € 1999,00 exclusief Btw en inclusief water/thee/koffie en lekkers en een home made vegetarische lunch met soep, salade of groenten, brood met dip en beleg. Je ontvangt een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

Kom je onderdompelen in de natuur en haar elementen! 2 keer per jaar geef ik een intensive privé cursus van 6 dagen. Deze is inclusief logies en ontbijt. Vraag naar de mogelijkheden!


VRIJDAG

3 dagen van 10.30 - 15.30 | Cursus ‘Kinderen coachen met de (5) natuurelementen en de seizoenen‘ | Locatie Arnhem

Kosten voor de cursus per persoon zijn € 799,00 exclusief Btw en inclusief water/thee/koffie en lekkers en een vegetarische lunch met soep, salade of groenten, brood met dip en beleg. Je ontvangt een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

Kosten voor de privé opleiding is € 1499,00 exclusief Btw en inclusief water/thee/koffie en lekkers en een home made vegetarische lunch met soep, salade of groenten, brood met dip en beleg. Je ontvangt een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.


 Op afspraak


Duur 2 en half uur | Masterclass 'Hoogsensitieve peuters en kleuters voor pedagogisch medewerkers en docenten' | Locatie Nederland (op locatie)

Kosten per persoon is € 149- exclusief Btw en eventuele reiskosten. Inclusief een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

Cursus aanvragen


1 dag van 10.30 - 15.30 | Cursus 'Hoogsensitieve peuters en kleuters voor pedagogisch medewerkers en docenten' |Locatie Nederland (op locatie)

Kosten per persoon is € 349- exclusief Btw en eventuele reiskosten. Inclusief (vega) lunch, thee/koffie/water/sap en lekkers en een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis en toegang online omgeving.

Cursus aanvragen