BloesemKind

VAN ZAADJE TOT BLOESEMKIND

BLOESEMKIND is ontsproten in de polders van Zuid Holland, maar heeft haar wortels geplant in het mooie Arnhem, in Gelderland.

BloesemKind is dé plek voor kinderen en hun ouders om te leren hoe je ontspannen jezelf kunt zijn, zodat je kunt (op)groeien zoals je bent. Want in jou zit alles al om te worden wie je bent. Jij weet diep van binnen precies wat je nodig hebt om te groeien. Ook al lijkt dat nu nog helemaal niet zo; in jouw botten, cellen en weefsels, maar ook jouw hart en ziel zit dat wat jou eigen maakt. Van jouw kleur ogen, hoe jij beweegt en wat je het allerliefst eet en doet. Door je te verbinden met de natuur, beweegt dat wat van binnen zit naar buiten!

BloesemKind’s Laura is geïnspireerd door de natuur. “Ik kan wel zeggen dat de natuur datgene is waar ik ’s ochtend voor uit mijn bed stap. En niet alleen de natuur die je buiten kunt vinden, maar ook ‘de natuur’ van mensen en dingen. Van de conceptie en geboorte, ontwikkeling en groei en tegelijkertijd de vergankelijkheid van alles, De cirkel van het leven en de dood. …. over et moederschap en het opgroeien van mijn dochter.” Laura is opgeleid als natuurcoach bij Nannete Kant, Do-in docente bij Lilian kluivers

Alles in de natuur heeft een eigen ritme. En als je kunt ontdekken en je je kunt verbinden met jezelf en jouw natuurlijke ritme, kun je gemakkelijker je evenwicht houden in de natuurlijke beweging van het alledaagse leven.

 

 

 

ZEN Yoga is geïnspireerd op Daoyin, een bewegingsleer uit China waar de 5 elementen, de seizoenen en de natuur is. Senso motorische integratie … breinrijping. ontspannen, ruimte maken en nieuwe verbindingen … .Persoonlijke begeleiding … Groeps lessen heel erg geschikt voor kinderen die … prikkeling. maar ook … .Van zaadje tot bloeiende bloem, tot eeuwenoude kastanjeboom. In jou zit de groeikracht die je helpt precies te worden wie jij bent.

BLOESEMKIND groeit en bouwt een sfeervolle, eco vriendelijke Dojo (oefen en praktijkruimte). Ingericht volgens Feng Shui principe’s en mooie natuurlijke, gifvrije materialen.

BLOESEMKIND is onderdeel van ZenVol studio en staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder registratienummer 27310850 met Btw nummer NL146092478 en bankiert bij de Triodos bank met bankrekeningnummer NL87TRIO0254501737.

Ik ben in het bezit van een EHBO baby en kind certificaat en een VOG verklaring. Ik ben lid van Stichting Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocente, ingeschreven in het Jip & Jan register en aangesloten als HSP professional bij www.hoogsensitief.nu.

Ook ben ik Schatgravers licentie trainer en Geboorte in kaart professional.

Handige documenten

Algemene Voorwaarden

AVG Privacyverklaring

Klachtenregeling