Ontdek jouw natuur!

ONTDEK JOUW NATUUR!

De natuur is al eeuwenoud. En jij en ik -ons hele (voort)bestaan is onlosmakelijk verbonden met haar bestaan. In de natuur is alles precies zoals het is. Een prachtige symbiose tussen twee tegenovergestelde beweging De natuur is de plek waar we ons kunnen verwonderen, kunnen onderzoeken en ontdekken, maar ook ontspannen en tot rust kunnen komen.

 

Alles in de natuur heeft zijn eigen cyclus en ritme. Net als jij. Want jij bent net zo goed de natuur. Als je kunt ontdekken en je je kunt verbinden met jezelf en jouw natuurlijke ritme, kun je gemakkelijker je evenwicht houden in de natuurlijke beweging van het alledaagse leven.

 

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF!

En het mooie is dat je dat al bent! Want alles wat je nodig hebt zit al in je. Net als een zaadje heb je een paar ‘essentials’ nodig om te groeien en bloeien. Een beschut en rustig plekje om te ontkiemen, ruimte om te wortelen, licht en warmte van de zon, water en de juiste voeding.

Van zaadje tot bloeiende bloem, tot eeuwenoude kastanjeboom. In jou zit heuze groeikracht die je helpt precies te worden wie jij bent. De natuurelementen, haar seizoenen en cycli helpen je jouw te groeien op jouw natuurlijke ritme. Net als in de natuur. 

 

Het belangrijkste wat je jouw kind kunt geven is wortels om te groeien en vleugels om te vliegen

Kinderen zijn onze grootste schatten en ik ben ervan overtuigd dat onze kinderen de kracht hebben om deze wereld te veranderen. Op zijn minst maken ze het leven van ons als ouders, een heel stuk mooier en glansrijker! Tegelijkertijd leven we in een wereld welke constant in beweging is. Dat vraagt ook meer van onze kinderen en van ons als ouder.

 

Hey! Ik ben Laura en ben holistisch natuurcoach en Do-in yogadocente, HSP deskundige en moeder van een intens belevende dochter. Ik stel me hier alvast aan je voor en vertel waarom ik met BLOESEMKIND ben gestart, welke opleidingen ik heb gedaan en wat ik doe als ik niet werk (hoewel het nooit echt als werken voelt). Ik ben benieuwd naar wie jij bent en kijk er naar uit om je te ontmoeten!