Holistische babymassage

bloesemkind massage

 

De Bloesemkind massage is speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners in het bijzonder voor hoog -of prikkel gevoelige kinderen. Deze holistische ontspannende kindermassage is laagdrempelig, word spelenderwijs aangeboden en kan gewoon met kleding aan worden gedaan. Jouw ouders mogen er ook bij blijven, zodat je je extra vertrouwd en op je gemak voelt.

De Bloesemkind massage bestaat uit een zachte, energetische hoofd massage en een ontspannende en verkwikkende nek, schouder en rug massage -of heerlijke voetreflexmassage.

Deze bijzondere, vitaliserende en ontspannende massage is geschikt voor elk kind vanaf 4 jaar en tiener t/m 18 jaar die behoefte heeft aan een massage. Ook is de massage een mooie ondersteuning tijdens -of na een drukke, emotionele, stressvolle en spannende periode. En in het bijzonder is de Bloesemkind massage geschikt voor hoog -of prikkel gevoelige kinderen en tieners.

 

MASSAGE HELPT JE MET HET VERBETEREN VAN JE GEZONDHEID, VERMINDERT STRESS EN HELPT JE TE CONCENTREREN

Door masseren kun je diep ontspannen, verbeter je de doorbloeding, versterk je je immuunsysteem en doorstroming van je meridianen (link). Ook helpt massage bij klachten als hoofdpijn, nek, schouder en rugpijn, overprikkeling, stress en onrust en helpt het je met je concentratie, versterkt het je geluksgevoel en kun je beter slapen!

 

MASSAGE HELPT JE LEREN JE GRENZEN AAN TE GEVEN EN JE ZELFVERTROUWEN TE VERGROTEN

Veiligheid staat voorop. Jij kunt aangeven wat jij wel of niet wilt. We spreken samen een teken af dat als jij wilt stoppen, ik gelijk stop. Daarna vraag ik je wat ik voor je kan doen of wat je wilt aangeven. Soms wil jouw kind gewoon even naar het toilet :-). Zo leert jouw kind ook op een veilige en speelse manier haar of zijn grenzen aan te geven. Daarmee versterk je het (zelf)bewustzijn, leer je grenzen (h)erkennen -en ze uit te spreken en dat draagt weer bij aan een groter (zelf)vertrouwen!

wanneer kan kindermassage jouw kind helpen?

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

 

De massage voor kinderen vindt plaats in de Bloesem thuispraktijk en duurt 60 minuten (40 minuten massage en ruimte voor uit- en aankleden en 10 minuten voor een afsluitende oefening) en kost 45,00 en is inclusief een kop thee, water en iets verantwoord lekkers.

 

BOEK EEN KINDERMASSAGE

Je kunt een massage afspraak maken op donderdag en vrijdag