het mooiste wat je kunt worden is jezelf

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF!

En het mooie is dat je dat al bent! Want alles wat je nodig hebt zit al in je. Net als een zaadje heb je een paar ‘essentials’ nodig om te groeien en bloeien. Een beschut en rustig plekje om te ontkiemen, ruimte om te wortelen, licht en warmte van de zon, water en de juiste voeding.

Alles is de natuur heeft zijn eigen cyclus en ritme. Net als jij. Want jij bent net zo goed onderdeel van de natuur. Als je kunt ontdekken en je je kunt verbinden met jezelf en jouw natuurlijke ritme, kun je gemakkelijker je evenwicht houden in de natuurlijke beweging van het alledaagse leven.

Je bent goed, precies zoals je nu bent!

Bij BLOESEMKIND leer je ontspannen ‘jezelf zijn’, zodat jij kunt groeien zoals je bent! Met de heerlijke energie gevende en ontspannende Kinder- en Tiener Do-in en Yogalessen leer je bij jezelf te blijven en groeit je (zelf)vertrouwen en zijn er nog veel meer voordelen als je Do-in en Yoga doet! Bij BLOESEMKIND wordt er in kleine groepjes les gegeven en is er veel persoonlijke aandacht. Do-in en Yoga is voor bijna ieder kind geschikt en daarom biedt BLOESEMKIND ook privéles, maar kun je ook terecht voor holistische coaching, massage en natuurcoaching.

 

Pssst ….Wil je je verdiepen in hoogsensitiviteit -en begaafdheid, de 5 elementen, natuurlijk bewegen en ontspannen opgroeien? BLOESEMKIND biedt je ook diverse eigentijdse cursussen en worskhops voor professionals, kinderen en ouder(s) aan en is er een heuse opleiding in de maak!

Het belangrijkste wat je jouw kind kunt geven is wortels om te groeien en vleugels om te vliegen

Kinderen zijn onze grootste schatten en ik ben ervan overtuigd dat onze kinderen de kracht hebben om deze wereld te veranderen. Op zijn minst maken ze het leven van ons als ouders, een heel stuk mooier en glansrijker! Tegelijkertijd leven we in een wereld welke constant in beweging is. Dat vraagt ook meer van onze kinderen en van ons als ouder.

KOM KENNISMAKEN!


 

Hey! Ik ben Laura en ben Holistisch natuurcoach, Do-in en Yoga docente en moeder van een 5 jarige dochter. Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve en begaafde kinderen, tieners en hun ouders. Ik stel me hier alvast aan je voor en vertel waarom ik met BLOESEMKIND ben gestart, welke opleidingen ik heb gedaan en wat ik  doe als ik niet werk (hoewel het nooit echt als werken voelt). Ik ben benieuwd naar wie jij bent en kijk er naar uit om je te ontmoeten!