het mooiste wat je kunt worden is jezelf

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF!

En het mooie is dat je dat al bent! Want alles wat je nodig hebt zit al in je. Net als een zaadje heb je een paar ‘essentials’ nodig om te groeien en bloeien. Een beschut en rustig plekje om te ontkiemen, ruimte om te wortelen, licht en warmte van de zon, water en de juiste voeding.

Een zaadje …

 

Het belangrijkste wat je jouw kind kunt geven is wortels om te groeien en vleugels om te vliegen

Kinderen zijn onze grootste schatten en ik ben ervan overtuigd dat onze kinderen de kracht hebben om deze wereld te veranderen. Op zijn minst maken ze het leven van ons als ouders, een heel stuk mooier en glansrijker! Tegelijkertijd leven we in een wereld welke constant in beweging is. Dat vraagt ook meer van onze kinderen en van ons als ouder.

 

Hey! Ik ben Laura en ben holistisch natuurcoach en Do-in yogadocente, HSP deskundige en moeder van een intens belevende dochter. Ik stel me hier alvast aan je voor en vertel waarom ik met BLOESEMKIND ben gestart, welke opleidingen ik heb gedaan en wat ik  doe als ik niet werk (hoewel het nooit echt als werken voelt). Ik ben benieuwd naar wie jij bent en kijk er naar uit om je te ontmoeten!