het mooiste wat je kunt worden is jezelf

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF!

En het mooie is dat je dat al bent! Want alles wat je nodig hebt zit al in je. Net als een zaadje heb je een paar ‘essentials’ nodig om te groeien en bloeien. Een beschut en rustig plekje om te ontkiemen, ruimte om te wortelen, licht en warmte van de zon, water en de juiste voeding.

 

Ontdek jouw natuur!

De natuur is al eeuwenoud, en jij en ik, ons voortbestaan is onlosmakelijk verbonden met haar bestaan. In de natuur waar we ons kunnen verwonderen, kunnen onderzoeken en ontdekken, maar ook ontspannen en tot rust kunnen komen.

Alles is de natuur heeft zijn eigen cyclus en ritme. Net als jij. Want jij bent net zo goed onderdeel van de natuur. Als je kunt ontdekken en je je kunt verbinden met jezelf en jouw natuurlijke ritme, kun je gemakkelijker je evenwicht houden in de natuurlijke beweging van het alledaagse leven.

Alles is met elkaar verbonden

BLOESEMKIND verbind de oeroude kennis over gezondheid uit het ‘verre Oosten’ en de ‘Westerse wijsheid’ over de natuur, haar cycli en de seizoenen en de natuurlijke verbinding tussen (voor)ouders en kind. En dat zie je terug in de Do-in kinderyogalessen, natuurcoaching en (be)levendige workshops en druppelt door in de eigentijdse cursussen en workshops van BLOESEMKIND Academy, waar de kracht van heldere wetenschappelijke kennis, ‘alternatieve’ inzichten en intuïtieve wijsheid elkaar vinden en versterken!

Je leert op een b{l}oeiende wijze leert hoe jij hoogsensitieve en begaafde kinderen helpt groeien op hun ‘eigenwijze’ manier zich zelf te zijn. En ontdekt hoe je de natuur, de oosterse en westerse (5) elementenleer en haar cycli kunt inzetten in jouw ouderschap en in jouw werk als kinderprofessional, kindercoach en kinderyogadocent, docent of pedagogisch medewerker.

Het belangrijkste wat je jouw kind kunt geven is wortels om te groeien en vleugels om te vliegen

Kinderen zijn onze grootste schatten en ik ben ervan overtuigd dat onze kinderen de kracht hebben om deze wereld te veranderen. Op zijn minst maken ze het leven van ons als ouders, een heel stuk mooier en glansrijker! Tegelijkertijd leven we in een wereld welke constant in beweging is. Dat vraagt ook meer van onze kinderen en van ons als ouder.

 

Hey! Ik ben Laura en ben holistisch natuurcoach, Do-in yogadocente en moeder van een 5 jarige dochter. Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve, prikkelgevoelige en slimme en (eigen)wijze kinderen, tieners en hun ouders. Ik stel me hier alvast aan je voor en vertel waarom ik met BLOESEMKIND ben gestart, welke opleidingen ik heb gedaan en wat ik  doe als ik niet werk (hoewel het nooit echt als werken voelt). Ik ben benieuwd naar wie jij bent en kijk er naar uit om je te ontmoeten!