Cursus voor ouders van een hoogsensitief & begaafd kind

Cursus ‘Eigentijdse, holistische cursus voor ouders van sensitieve, slimme -en (eigen)wijze kinderen’

 
🐛Deze pagina is in ontwikkeling 🦋

Leer hoe je jouw kind liefdevol kunt begeleiden vanuit jouw intuïtieve wijsheid en door met je beide voeten stevig op de grond te blijven staan

Ben jij ….

… hoogsensitief, meerbegaafd, beelddenkers, (senso)motorisch en (prikkel) gevoelig, ad(h)d en autisme spectrum, leer en concentratieproblemen, etc.

BloesemKind biedt een bijzondere en unieke …

Door het beste van twee werelden samen te brengen in een integrale manier van coachen, blijft er ruimte voor jouw eigen unieke inzichten en ervaring als professional. Ik geloof dat in jou alles zit wat je nodig hebt en de unieke kracht die jij bezit. In deze opleiding is er dan ook veel aandacht en ruimte om juist dat (opnieuw) te ontdekken, (h)erkennen en te versterken.

De theorielessen vinden plaats bij BloesemKind ‘thuis’ en praktijklessen maken we gebruik van een locatie of in de natuur. Je krijgt les in een warme en huiselijke sfeer, inspirerende omgeving in kleine groepjes met voldoende aandacht voor jou en jouw groei -en leerproces.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus duurt 1 dag aangevuld met online modules,  persoonlijke on -en offline begeleiding en een Werkboek voor thuis.

Wat je leert en ‘mee naar huis’ neemt

….

  • ..
  •  
  • ..
  • ..
  • ..
Hoe ziet een lesdag eruit?

Per lesdag van 10.30 tot 16.00 inclusief thee/water, vegetarische soep met zuurdesembrood en verantwoord lekkers. Per opleiding ..,.. incl Btw

AANMELDEN

meld je aan!