BloesemKind Academy

BLOESEMKIND ACADEMY

Bij BLOESEMKIND Academy leer je op een ‘bloeiende’ wijze hoe jij hoogsensitieve en begaafde kinderen helpt groeien op hun ‘eigenwijze’ manier om zo zich zelf te zijn. Kom ontdekken hoe je de natuur en de seizoen; namelijk; de Oosterse 5 elementen leer vanuit het Daoïsme -én de Westerse natuurwijsheid vanuit de Keltische 8 jaarfeesten -én de hedendaagse kennis over Geboorte en Ontwikkelingspsychologie, met aandacht voor senso-motorische integratie, kunt inzetten in jouw ouderschap en in jouw werk als kindercoach en kindereryogadocent, docent of pedagogisch medewerker.
 
Het ritme van de/jouw natuur

Bij BLOESEMKIND Academy bieden we de leerstof aan op een bloeiende wijze, waarbij de natuur, de (5) elementenleer en de natuurcycli een natuurlijke structuur bieden en waarbij  je de ruimte krijgt om het geleerde eigen te maken. Je kunt kiezen om te komen leren in een groep -of 1 op 1 in een privé cursus. Zo sluit wat je leert aan op jouw eigen groeitempo en raakt het op natuurlijke wijze verweven met alles wat jij al bent, weet, beleefd en ervaart. Zo wordt een onderdeel van jou en kun jij het uitdragen en delen met de wereld!

En het mooie is dat het zaadje wat jouw wordt aangereikt soms pas later wordt gezaaid, precies wanneer jij er klaar voor ben en er een plekje is te ontkiemen. Zo heeft het de ruimte om te groeien en kun je het voeden.

Door te twijfelen komen we tot de waarheid
Want juist door in twijfel te worden gebracht, schep je ruimte om opnieuw te onderzoeken. BLOESEMKIND Academy biedt jou eigentijdse, holistische, verdiepende, praktische en ‘down to earth’ leerstof waar de kracht van heldere wetenschappelijke kennis, ‘alternatieve’ inzichten en intuïtieve wijsheid elkaar vinden en versterken. De waarheid ligt immers altijd in het midden! Met jouw unieke inzicht, ervaring en wijsheid maak je het ‘eigen’. Vrij om mee te bewegen en mee te groeien met jou en jouw leven.
Alles is in beweging, ook de waarheid

Er is niets zo veranderlijk als ‘onze’ natuur. De waarheid deint rustig mee op die eeuwig durend en constante beweging van het leven en laat zich graag bekijken door ieder die met nieuwsgierig blik en ijverig van aard opzoek is en met haar of zijn unieke perspectief ‘de waarheid’ onderzoekt. Want de waarheid laat zich niet vangen in een vorm. Ik wil je vooral uit nodigen om jouw avontuur aan te gaan en te onderzoeken wat voor jou passend is en klopt.

Kom je ook leren!

BLOESEMKIND Academy is nog volop in ontwikkeling. Vanaf zomer 2018 rollen de eerste workshops van de band. Ik hou je op de hoogte!