BloesemKind Academy

BLOESEMKIND ACADEMY

Bij BloesemKind Academy leer je op een b{l}oeiende wijze hoe jij Hoogsensitieve en begaafde kinderen helpt groeien op hun ‘Eigenwijze’ manier om zo zich zelf te zijn. Kom ontdekken hoe je de oosterse 5 elementenleer en filosofie -én westerse kennis en inzichten, alsmede de natuur, kunt inzetten in jouw ouderschap en in jouw werk als kinderprofessional, docent of pedagogisch medewerker.

Het streven naar waarheid en schoonheid is een activiteit waarbij we in ons hele leven kind mogen blijven.

– Albert Einstein

BloesemKind Academy biedt jou eigentijdse, holistische, verdiepende, praktische en ‘down to earth’ leerstof waar de kracht van heldere wetenschappelijke kennis, ‘alternatieve’ inzichten en intuïtieve wijsheid elkaar vinden en versterken!

Het ritme van de/jouw natuur

Bij BLOESEMKIND Academy bieden we de leerstof aan op een bloeiende wijze, waarbij de natuur en (5) elementenleer een natuurlijke structuur bieden waarbij  je de ruimte krijgt om het geleerde eigen te maken. Zo sluit wat je leert aan op jouw eigen ritme en het verweven raakt met alles wat jij al bent, beleefd en ervaart. Zo wordt een onderdeel van jou en kun jij het uitdragen en delen met de wereld!

En het mooie is dat het zaadje wat jouw wordt aangereikt soms pas later wordt gezaaid, precies wanneer jij er klaar voor ben en er een plekje is te ontkiemen. Zo heeft het de ruimte om te groeien en kun je het voeden.

De kunst van het leven

..

Door te twijfelen komen we tot de waarheid
Want juist door in twijfel te worden gebracht, schep je ruimte om opnieuw te onderzoeken. Bij BloesemKind Academy bieden we jou holistische ‘leerstof’ met een praktische, ‘down to earth’ aard …
Kennis ..
Wijsheid leeft in onze natuur en is verweven met onze ervaring en belevenissen. Kennis is een verzameling aan gedachten, maar zonder wijsheid mist ze waarde en kracht, gevuld met de beleving van een ander mens.
Kom je ook leren!

BloesemKind Academy is nog volop in ontwikkeling. Vanaf zomer 2018 rollen de eerste workshops van de band. Ik hou je op de hoogte!


Voor professionals

 

 

 

 


Voor ouders

 

 

 


Voor kinderen en tieners

 

 

 


Voor docenten en pedagogisch medewerkers