BloesemKind Academy

BLOESEMKIND ACADEMY

Bij BloesemKind Academy leer je op een b{l}oeiende wijze hoe jij Hoogsensitieve en begaafde kinderen helpt groeien op hun ‘Eigenwijze’ manier om zo zich zelf te zijn. Kom ontdekken hoe je de natuur, de oosterse en westerse (5) elementenleer en haar cycli kunt inzetten in jouw ouderschap en in jouw werk als kinderprofessional, als kindercoach en kindereryogadocenten, docent of pedagogisch medewerker.
BloesemKind Academy biedt jou eigentijdse, holistische, verdiepende, praktische en ‘down to earth’ leerstof waar de kracht van heldere wetenschappelijke kennis, ‘alternatieve’ inzichten en intuïtieve wijsheid elkaar vinden en versterken!
Het ritme van de/jouw natuur

Bij BLOESEMKIND Academy bieden we de leerstof aan op een bloeiende wijze, waarbij de natuur en (5) elementenleer een natuurlijke structuur bieden waarbij  je de ruimte krijgt om het geleerde eigen te maken. Zo sluit wat je leert aan op jouw eigen ritme en het verweven raakt met alles wat jij al bent, beleefd en ervaart. Zo wordt een onderdeel van jou en kun jij het uitdragen en delen met de wereld!

En het mooie is dat het zaadje wat jouw wordt aangereikt soms pas later wordt gezaaid, precies wanneer jij er klaar voor ben en er een plekje is te ontkiemen. Zo heeft het de ruimte om te groeien en kun je het voeden.

Door te twijfelen komen we tot de waarheid
Want juist door in twijfel te worden gebracht, schep je ruimte om opnieuw te onderzoeken. BloesemKind Academy biedt jou eigentijdse, holistische, verdiepende, praktische en ‘down to earth’ leerstof waar de kracht van heldere wetenschappelijke kennis, ‘alternatieve’ inzichten en intuïtieve wijsheid elkaar vinden en versterken. De waarheid ligt immers altijd in het midden! En de schoonheid is de waarde die jij er in ziet, eraan toevoegt en de wijze hoe jij het praktisch maakt in jouw leven en werk.
Kom je ook leren!

BloesemKind Academy is nog volop in ontwikkeling. Vanaf zomer 2018 rollen de eerste workshops van de band. Ik hou je op de hoogte!