Bloeiende links

BLOEIENDE LINKS

Hier vindt je een verzameling links van mooie, inspirerende en bijzondere  mensen en hun bedrijf, opleidingen of andere mooie initiatieven. Met liefde en warmte aanbevolen door mij op basis van persoonlijke ervaring.

Do-in Academy

Mooie en verdiepende Do-in docenten opleiding in 3 aansluitende levels/leerjaren en bijzondere Do-in workshops en masterclasses. Do-in Academy is opgericht door Do-in docente, Shiatsu therapeut en auteur Lilian Kluivers

www.doinacademy.nl

Creative Soul Solutions

Creatieve ‘out of the box’ branding oplossingen en community voor -en door eigenzinnige ondernemers

www.creativesoulsolutions.nl

Geluksroute

De Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen?

www.geluksroute026.nl

Little things Kids concept store

Niet alleen deze webshop staat vol met de meest hippe Little Things, maar we gaan ook het hele land door met onze retro caravan. Wij organiseren daarnaast toffe workshops en originele kinderactiviteiten in onze winkel in Arnhem en op de allerleukste markten en evenementen van Nederland! Benieuwd?

www.littlethingsonline.nl

Groen Arnhem

Groen Arnhem ondersteunt groene initiatieven in de stad door deze met elkaar te verbinden en kennis, middelen en mankracht te delen.

www.groenarhem.nl

MamaLeiden

Do-in yoga lessen voor moeders en tijdens de zwangerschap, Mama coaching en coaching bij verlies bij Liesbeth in Leiden

www.mamaleiden.nl

PureYoga

Erkende yogadocente opleidingen met als specialisatie kinder, tiener en zwangerschaps yoga met bijzondere aandacht voor de anatomie en yoga filosfie alsmede westerse natuurcycli en elementen. Pureyoga is opgericht door Rineke Vierhoven

www.pureyoga.nl