5 elementen Tieneryoga

5 ELEMENTEN TIENERYOGA

De BLOESEMKIND 5 Elementen yoga les voor tieners is voor jongens en meiden van 13 tot 18 jaar, maar eigenlijk is de leeftijd helemaal niet zo belangrijk. De les geschikt voor ieder kind die zich veilig en prettig voelt in deze groep*.

Jij als tiener zit in een bijzondere fase van jouw leven. Eigenlijk ben je al geen kind meer, maar ook geen volwassene. Je bent wel al druk opweg naar volwassen worden. En daarbij ervaar je allerlei tegenstrijdige gevoelens en emoties, als vrijheid, onafhankelijkheid, geluk en blijheid, maar ook frustratie en boosheid, verliefdheid en onzekerheid. Terwijl jij volop in beweging bent is de wereld dat ook. Je mag -maar moet ook best veel. Zo kun je ook prestatie -en sociale druk voelen, perfectionisme en faalangst.

 

BLOESEM Kids leskaart

 

Ik heb interesse!


* Jouw kind is uniek op haar -of zijn eigen manier. Ik geloof dat ieder kind zijn eigen natuurlijke ritme en groeitempo heeft en dus past het beter om kinderen te laten meedoen aan de les op basis van hun mogelijkheden passend bij hun ontwikkeling. Leeftijd is dus ook hier niet allerbelangrijkst :-). Wel dat jouw kind zich prettig en veilig voelt met zichzelf en in de groep.

Het komt ook wel eens voor dat jouw kind op dit moment niet gebaat is bij een groepsles. Dat kan zijn omdat zij -of hij meer aandacht en begeleiding nodig heeft, dan dat er in de groepsles kan worden gegeven. Een privéles kan dan uitkomst bieden!