BloesemKind

BLOESEMKIND

BLOESEMKIND heeft haar ‘roots’ in Gelderland, maar ik werk door heel Nederland. Ik zette ooit mijn eerste stapjes in het ziltige zand, tussen de onstuimige duinen en de zoute zee van Scheveningen, leerde lopen op de donkere aarde van de polder en uiteindelijk kozen we voor de aardse Veluwe met haar geurige bossen, ruisende bomen en de oevers van de sprankelende Uiterwaarden met haar zoetige waters. 

Pas als je vrij kunt bewegen, heb je ruimte om te groeien en ontwikkelen, zodat jij jezelf kunt zijn.

En juist in onze druk gevulde leven is er minder ruimte. Ik geloof dat als je de vrijheid hebt om in jouw eigen tempo en ritme te ontwikkelen en groeien je dat helpt om evenwichtig te leven, waardoor je gezond kunt zijn en geluk kunt ervaren, maar ook mee kunt bewegen als het tegenzit. Mijn missie is om kinderen -en ouder(s) te inspireren, begeleiden en te helpen ontdekken hoe je ontspannen kunt (op)groeien door je te verbinden met jezelf en de natuurlijke beweging van alledaagse leven.

Ik ben Ik ben Holistisch natuurcoach, Do-in -en Yoga docente en ben gespecialiseerd in begeleiden van hoogsensitieve, begaafde kinderen, tieners en (jong) volwassenen. Ik heb diverse erkende opleidingen en (bij)scholingen gedaan op gebied van kinderyoga -en coaching, natuurlijke gezondheid, hoogsensitiviteit en begaafdheid.

Door mijn jarenlange ervaring met -en onderzoek naar hoogsensitiviteit en begaafdheid bij kinderen en (jong)volwassenen, ontdekte ik dat een integrale manier van coachen en begeleiden heel erg effectief is. Met die ‘ontdekking’ ben ik geïnspireerd geraakt om een holistische en natuurlijke stijl van begeleiden te onderzoeken -en te ontwikkelen, door een brug te slaan tussen heldere wetenschappelijke kennis, ‘alternatieve’ inzichten en intuïtieve wijsheid. Niet een vastomlijnde methode, maar met de ruimte om te kunnen bewegen en blijven groeien. Deze eigentijdse, holistische ‘bloeiende’ methode heeft als basis de natuurlijke verbinding tussen kind en ouder(s), de Chinese en Japanse 5 elementenleer en de natuurcycli.

Zo is een fijn aanbod ontstaan met Do-in en Yoga lessen, massage en Holistische natuurcoaching  en bijzondere en verbindende (natuur)workshops voor kinderen, moeders en vaders!

 


BLOESEMKIND is onderdeel van ZenVol studio en staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder registratienummer 27310850 met Btw nummer NL146092478 en bankiert bij de Triodos bank met bankrekeningnummer NL87TRIO0254501737.

Ik ben in het bezit van een EHBO baby en kind certificaat en een VOG verklaring. Ik ben lid van Stichting Adiona beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocente, ingeschreven in het Jip & Jan register en aangesloten als HSP professional bij www.hoogsensitief.nu.

 

 

 

 

Ook ben ik Schatgravers licentie trainer en Geboorte in kaart professional.

Handige documenten