Cursus ‘Do in, Qigong & Yoga voor hoogsensitieve en begaafde kinderen’

Cursus ‘Do in, Qigong & Yoga voor hoogsensitieve en begaafde kinderen’

 
🐛Deze pagina is in ontwikkeling 🦋

Ben jij

….

… hoogsensitief, meerbegaafd, beelddenkers, (senso)motorisch en (prikkel) gevoelig, ad(h)d en autisme spectrum, leer en concentratieproblemen, etc.

BloesemKind bied een bijzondere en unieke bijscholing aan voor … waarbij je ontdekt, onderzoekt en leert wat jij kunt bijdragen aan ….

Door het beste van twee werelden samen te brengen in een integrale manier van coachen, blijft er ruimte voor jouw eigen unieke inzichten en ervaring als professional. Ik geloof dat in jou alles zit wat je nodig hebt en de unieke kracht die jij bezit. In deze opleiding is er dan ook veel aandacht en ruimte om juist dat (opnieuw) te ontdekken, (h)erkennen en te versterken.

De theorielessen vinden plaats bij BloesemKind ‘thuis’ en praktijklessen maken we gebruik van een locatie of in de natuur. Je krijgt les in een warme en huiselijke sfeer, inspirerende omgeving in kleine groepjes met voldoende aandacht voor jou en jouw groei -en leerproces.

Hoe ziet de cursus eruit?

Per cursus zijn er 6 ‘live’ dagen, waarvan 5 lesdag en 1 aflsuitingsritueel. De cursus bestaat verder uit online modules,  persoonlijke on -en offline begeleiding en intervisie, opdrachten, thuiswerk, eindopdracht (verdieping en portfolio) en examen. Je rond de cursus af met een certificaat waarmee je de opgedane kennis kunt integreren in jouw werk kunt als Kinderyoga docente.

Wat je leert en ‘mee naar jouw praktijk’ neemt

 .. …

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • vermelding register
Hoe ziet een lesdag eruit?

We starten de lesdag met … en doen samen oefeningen passend bij de lesdag. Na de lunch (rond 13.00 uur) gaan we verder met …, … en … . We sluiten de dag af met … .

Per lesdag van 11.30 tot 17.00 inclusief thee/water, vegetarische soep met zuurdesembrood en verantwoord lekkers. Per opleiding 995,- excl Btw

AANMELDEN