academy voor ouders

BLOESEMKIND VOOR OUDERS

Moeders en vaders willen hun sensitieve kinderen met liefde en wijsheid begeleiden en opvoeden tot een gezond, gelukkig en evenwichtig mens. Maar dat is soms een heuse uitdaging! Soms loop je vast, lijken ‘opvoed methodes’ niet te werken of loop je tegen een muur van onbegrip en weerstand. De sfeer in huis is niet fijn en een gezonde harmonie lijkt mijlenver weg. Goedbedoelde (vaak ongevraagde) adviezen van je familie en vrienden, frustratie, stugheid en onbegrip op school of bij de huisarts of de (soms onuitgesproken) opmerking van die onbekende in de supermarkt. Soms zakt de moed je in de schoenen. En ofdat niet genoeg is; ook jij twijfelt weleens aan jezelf of je het wel ‘goed’ doet. Dat zorgt dat je je verdrietig kan voelen, of boos en ervaar je onmacht. Dat hoeft niet. 

Jij bent de trotse ouder van een prachtig kind!

Jij bent een ouder van een sensitieve, levendige, intense belevende, slim, (eigen) wijze introvert of extravert kind. BLOESEMKIND is gespecialiseerd in begeleiden van hoogsensitieve, begaafde kinderen, tieners en jong volwassenen, waar de eigenheid en het unieke ritme van jouw kind én de natuur, de (5) elementen en haar cycli samenkomen.

Sensitieve en begaafde kinderen kunnen het leven intens ervaren en zijn van nature opmerkzame, zorgzame, karaktervolle en rijk belevende creatievelingen, muurbloempjes, ontdekkingsreizigers, filosofen, uitvinders en wereldverbeteraars. Ze kunnen meegaand zijn en vervloeien en opgaan in hun omgeving of geliefden. Tegelijk weten ze ook heel goed wat ze willen en zijn in het bezit van een enorm doorzettingsvermogen en (eigen) wijsheid en gaan hun eigen unieke weg. Door die mooie, soms tegenstrijdige eigenschappen ervaart -of weet jouw kind vaak al meer, dan het onder woorden kan brengen of uit kan leggen. Dat kan (innerlijk) conflict geven op en dat merk je bijvoorbeeld in het gedrag van jouw kind.

De kracht van (h)erkenning!

In die kracht zit die eerste stap! Wil jij begrijpen wat hoogsensitiviteit nou eigenlijk is, welke relatie deze heeft met begaafdheid, hoe je intuïtief, vanuit jou eigen kracht jouw kind liefdevol kunt begeleiden en samen op groeien. Dan is de waardevolle en praktische basiscursus ‘De Eigentijdse & Holistische cursus voor ouders van sensitieve, slimme -en (eigen)wijze kinderen’ precies past en aansluit voor jou of jullie als ouder(s).

In je element met de natuur!

Wil jij weten hoe je de natuur en de (5) elementen, beweging en ontspanning kunt gebruiken voor een meer evenwichtig, gezond en vrolijk ontspannen kind, natuurlijk opgroeien en harmonieus opvoeden en het versterken van de verbinding met je kind(eren) en je gezin?. Ik ontwikkelde de Verdiepingsworkshop ‘Sensitief en begaafd in balans met de 5 elementen’ om meer verdieping te bieden vanuit de oosterse ontwikkelingsleer, zoals de 5 elementenleer en yoga en westerse ontwikkelingspsychologie. Naast kennis en inzicht krijg je praktische oefeningen en tools voor thuis.


Basiscursus; De Eigentijdse & Holistische cursus voor ouders van sensitieve, slimme -en (eigen)wijze kinderen

 

 

 

 

Informatie; De cursus ‘Eigentijdse, holistische cursus voor ouders van sensitieve, slimme -en (eigen)wijze kinderen’ belicht hoogsensitiviteit op een holistische wijze, geeft inzicht en biedt jou de handvatten om vanuit jouw eigen wijsheid, intuitie en eigenheid jouw mooie hoogsensitieve kind te begeleiden en samen evenwichtig en liefdevol (op) te groeien. Lees meer …

Kosten per persoon is € 99,00 en voor met z’n tweetjes € 179,- inclusief water/thee/koffie en lekkers. Je ontvangt een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

> Vrijdag .. oktober – 13.30 tot 17.00 – Landerij de Park, Elst


Verdiepingsworkshop ‘sensitief en begaafd in balans met de 5 elementen’

Informatie; …

 

 

 

Kosten per persoon is € 00,00 inclusief water/thee/koffie en lekkers en een vegetarische soep, salade of groenten, brood met dip en beleg. Je ontvangt een pdf voel, doe -en werkboek voor thuis.

 

Reserveer button